top of page

Znanje na delu.

Proteklih godina, Peterhof uspešno pomaže kompanijama u sticanju veština koje su im potrebne za poboljšanje poslovnih performansi. Naša edukativna ponuda obuhvata prilagođene treninge, radionice, kao i posebno kreiran program individualnog kontinuiranog koučinga za vlasnike i menadžere svih nivoa. Sadržaji naših in-house programa se uvek prilagođavaju potrebama Vaše organizacije, što znači da se pre koncipiranja finalnog sadržaja detaljno upoznajemo sa specifičnim potrebama klijenta.

Edukativni programi

Peterhof Consulting više od 10 godina uspešno pruža usluge poslovnog savetovanja i edukacija za klijente iz korporativnog i finansijskog sektora. Vođeni raznovrsnim konsultantskim znanjem iz brojnih oblasti i stečenim iskustvom kreirali smo programe edukacija prepoznatljivog kvaliteta. Tim predavača čine profesori, konsultanti i eksperti sa bogatom akademskom karijerom i zavidnom praksom stečenom u saradnji sa privredom.

 

Naša edukativna ponuda sadrži raznovrsne poslovne treninge prilagođene različitom nivou znanja i potrebama polaznika. Programi su podeljeni u pet oblasti: menadžment, finansije i porezi, strategija i liderstvo, meke veštine i aktuelne teme. Pored toga posebno smo razvili koučing program za vlasnike preduzeća i menadžere. Kontinuirano pratimo potrebe kompanija, timova i pojedinaca u pronalaženju adekvatnih poslovnih veština s ciljem njihovog razvoja i napredovanja.

About & Subscribe
O nama
Anchor 1

E-learning platforma

Sa velikim zadovljstvom predstavljamo Vam platformu za učenje na daljinu. Prateći sve standarde u oblasti individualnog razvoja sa jedne strane, i savremenog pristupa učenju sa druge strane kreirali smo praktičan i jednostavan alat  Peterhof platformu za E-learning.

Želimo da učesnici, koji nikada nisu koristili programe učenja na daljinu, bez prethodne obuke i uputstava započnu odmah svoj trening.

Videogame on Screen

Peterhof game

Imate mogućnosti za sticanjem novih znanja dok se zabavljate. Razvili smo edukativnu igricu dostupnu na svim pametnim uređajima. Igrajte sami ili u paru, igrajte kao tim protiv drugih timova. Učite u hodu i koristite svoje slobodno vreme za napredovanje.

bottom of page