top of page

Najčešća pitanja

Kolika je cena Vaših treninga/kurseva?

Cene definišemo kroz posebnu ponudu (Zajedno sa predavačem i Vama definišemo agendu programa, način izvođenja treninga, broj dana, mesto održavanja, pa u odnosu na stepen Vašeg znanja i potreba definišemo finalnu cenu). Molimo Vas pošaljite upit.


Koja je razlika između on-line programa i platforme za učenje?

On-line je program uživo, ali se realizacija odvija putem neke od aplikacija (Zoom, MS Teams) dok je platforma alt koji sadrži već snimljene materijale (video lekcije).


Zašto in-house treninzi?

Naši klijenti se često pitaju: Zašto da edukujemo svoje zaposlene kad mogu da nas napuste? Naš odgovor je: A šta ako ih ne edukujete, a oni vam ostanu?


Koliko koštaju treninzi za pravna lica?

Cene in-house treninga formiramo u odnosu na vaše konkretne potrebe, koristeći savremenu metodologiju, zasnovanu na najnovijim modelima poslovnog konsaltinga i edukacije.


Gde se in-house treninzi izvode?

Treninzi se održavaju (in-house) u prostoru obezbeđenom od strane kompanije koja naručuje poslovnu edukaciju. To može biti u njihovim prostorijama ili u odgovarajućem iznajmljenom prostoru.


Koliki je maksimalni broj učesnika?

Broj učesnika određuje kompanija naručilac treninga.


Šta je platforma za učenje?

Platforme za učenje spadaju u sistem učenja na daljinu i predstavljaju multimedijalnu i interaktivnu metodu onlajn učenja. Dakle, sva nastava, sadržaj, literatura, onlajn sesije, vebinari se događaju na internetu. Nemate vremensko ograničenje, nema nikakve presije, možete da učite kad god Vi poželite. Prateći sve standarde u oblasti individualnog razvoja sa jedne strane, i savremenog pristupa učenju sa druge strane kreirali smo praktičan i jednostavan alat Peterhof platformu za E-learning.

Želimo da učesnici, koji nikada nisu koristili programe učenja na daljinu, bez prethodne obuke i uputstava započnu odmah svoj trening. Pogledajte platformu – link.


Kako do licence?

Licenca se dobija po plaćanju pretplate. U pitanju je aktivacija naloga od strane Peterhof operatera. Pretplata se plaća unapred putem fakture koju dobijate od Peterhof Consulting d.o.o.


Koliko traje licenca?

Trajanje licence se definiše uzajamnim dogovorom i potrebama klijenta.


Da li mogu da delim svoju pretplatu?

Pretplata za kurseve važi za jednu osobu. Preko ID naloga korisnik ima prava da registruje do tri pametna uređaja. Kursevi su organizovani tako da Vas svaki put čeka % pređenog sadržaja gde ste stali. Nije moguće slušati kurs u isto vreme na više uređaja.

Da li mogu da budem na više kurseva u isto vreme?

Na raspolaganju su Vam svi kursevi u našoj ponudi u isto vreme. Nakon aktivacije naloga, Peterhof operateri Vam dodeljuju tražene kurseve.Šta mi je potrebno od opreme da bih pratio kurseve?

Za edukacije putem platforme potrebno je da imate internet konekciju, pametan uređaj (telefon, tablet) ili računar (laptop). Bilo koji operativni sistem koji dozvoljava korišćenje interneta.


Video uputstvo za upotrebu

Pogledajte video uputstvo za upotrebu platforme.

9 views

Comments


bottom of page