top of page

Seminar - Zaštita konkurencije

Updated: Sep 17, 2018

Peterhof Consulting & EDU organizuje seminar iz oblasti Zaštita konkurencije iz perspektive kompanija u Srbiji. Seminar se održava 12. oktobra 2018. sa početkom u 9:00h u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.Seminar će biti baziran na velikom broju primera iz naše prakse, interaktivnoj diskusiji i pokušaju da se dođe do konkretnih preporuka za predstavnike kompanija. Svi problemi će biti posmatrani iz perspektive kompanija i sve preporuke će se odnositi na smanjenje rizika povrede konkurencije ili na optimalno ponašanje kompanija u slučaju otvorenog postupka.

Rezervišite svoje mesto online (ovde)

Svi učesnici koji se prijave na vreme, mogu da postave anonimna pitanja zaključno sa 8.10.

Po uplati kotizacije na mail ćete dobiti link za pitanja. Na ta pitanja će biti dati odgovori tokom samog seminara. Naravno, ostaje prilika da postavite pitanja tokom samog seminara. Svaki učesnik dobija na poklon antitrust compliance priručnik sa listom zabranjenih i dozvoljenih praksi u oblasti zaštite konkurencije, koji može služiti kao trajni podsetnik na dozvoljene i zabranjene aktivnosti. Učesnici na seminaru mogu biti vlasnici i predstavnici kompanija iz realnog i finansijskog sektora.       

Teme će se pokriti iz multidisciplinarnog ekonomsko-pravnog ugla, tako da seminaru mogu prisustvovati zaposleni iz sektora pravnih poslova, prodaje, finansija i svih drugih sektora koji imaju dodirnih tačaka sa temom zaštite konkurencije. Nije neophodno predznanje iz oblasti da bi se pratio seminar, s obzirom da će ključni pojmovi biti pažljivo razjašnjeni i potkrepljeni primerima. Pogledajte teme na seminaru (ovde).155 views

Comments


bottom of page