top of page
White Stairs
milos-milosavljevic.jpg

dr Miloš Milosavljević

Predavač

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 2007 na temu obračuna troškova. Doktorirao na Fakultetu organizacionih nauka 2015. na temu merenja finansijskih performansi. Na FON-u od 2009. predaje Finansijski menadžment i Upravljačko računovodstvo. Usavršavao se na Poslovnoj školi Bled u Sloveniji. Učestvovao je na više desetina seminara iz oblasti finansijskog upravljanja.

Specijalizovao se za finansijski kontroling i merenje finansijskih performansi. Kao konsultant, trener i instruktor, radio je na brojnim projektima, sa klijentima kao što su Delhaize Srbija, NIS ad Beograd, Banca Intesa Belgrade, Politika N&M, EMS, Doncafe, Parking Servis Beograd, MSD Serbia, Metaling, Tehnohemija, Be-Terna, Swarowski i drugi.

 

Učestvovao je na više međunarodnih projekata pod pokroviteljstvom Nemačke agencije za saradnju (GIZ), Evropske komisije (agencije EACEA), Švajcarske agencije za razvoj i IPA. Iza sebe ima više desetina naučnih publikacija – monografija, članaka u međunarodnim časopisima na temu finansijskog upravljanja i kontrole. Objavio je udžbenike iz oblasti finansijskog upravljanja, među kojima – “Finansijski menadžment” i “Evaluacija finansijskih performansi”.

bottom of page