• Office with a View

  Menadžment

  Upravljanje organizacijama u savremenom okruženju zahteva multidisciplinarno znanje koje se istovremeno oslanja na osnovne teorijske koncepte i praktične veštine. Kategorija menadžment sadrži fundamentalne poslovne teme kroz koje učesnici stiču bazične i napredne praktične veštine neophodne za sveobuhvatno upravljanje preduzećem nezavisno od njegove veličine i privredne grane. Kategorija menadžment sadrži teme kao što su: osnovi menadžmenta, upravljanje projektima, odlučivanje za menadžere, upravljanje rizicima u realnom i finansijskom sektoru, finansijsko upravljanje, krizni menadžment, upravljanje lancem vrednosti, lean menadžment i brojne druge raznovrsne teme na zahtev polaznika.

   

  Programi se realizuju primenom brojnih praktičnih alata, primera iz poslovne prakse predavača, studija slučaja i rešavanjem konkretnih poslovnih problema polaznika.

  Programi su namenjeni početnicima, ali i stručnjacima koji žele da dodatno prodube znanja iz pojedinih oblasti. Zahvaljujući vrednom znanju i praktičnom iskustvu predavača, svaku temu je moguće prilagoditi potrebama organizacije i jedinstvenim zahtevima učesnika.

KONTAKT:

Peterhof Consulting doo

Kraljice Natalije 60/5/12,

11000 Beograd

+381 11 450 4518

Radno vreme: 09:00h do 17:00h

MB:20562552

PIB: 106244543

DRUŠTVENE MREŽE:

 • Peterhof facebook
 • Peterhof instagram
 • Peterhof twitter
 • Peterhof

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER:

© 2009 - 2021