O nama

– Znanje na delu –

Peterhof je konsultantska kuća osnovana 2009. godine. Naš profesionalni tim pruža prepoznatljive usluge u domenu poslovnog konsaltinga i praktične edukacije poslovnih ljudi. Svakom izazovu pristupamo posvećeno i predano, kombinujući formalno obrazovanje, primenjeno znanje, kumulirano iskustvo i kreativnost u rešavanju specifičnih problema klijenata. Sopstveni uspeh merimo zadovoljstvom klijenata, entuzijazmom zaposlenih i stvorenom vrednošću za vlasnike. O uspehu dosadašnjeg rada govore naše reference i činjenica da jednom uspostavljeni poslovni odnos sa klijentom, u velikom broju slučajeva, postaje uvod u dugoročnu saradnju.

Misija, vizija i vrednosti

  – Vidljiva vrednost za klijente – 

 

Misija: Našim klijentima pružamo praktične, vredne, integrisane i prilagođene usluge poslovnog savetovanja i edukacije.
 

Vizija: Prepoznatljiva i preferirana poslovna konsultantska kuća u Srbiji i regionu po kreiranoj vrednosti za klijenta.

 

Naš tim, okupljen oko jedinstvene vizije, deli posvećenost istom sistemu vrednosti:

  • Posvećenost

  • Pedantnost

  • Odgovornost za rezultat

  • Lojalnost

  • Učenje

  • Kreativnost

  • Etičnost

  • Kvalitet

Klijenti

Rad sa klijentima je privilegija. Privilegija kroz koju učimo, napredujemo i zajedno rastemo. Od samog početka vodila nas je ideja da budemo prepoznatljiv i pouzdan partner, koji daje opipljivu vrednost klijentu.

Naš pristup, zasnovan na kombinaciji ekspertskog znanja i stečenog praktičnog iskustva, omogućuje nam da svakom izazovu pristupimo posvećeno i ponudimo jedinstveno rešenje. Radili smo sa klijentima iz realnog i finansijskog sektora, javnim i privatnim preduzećima, malim, srednjim i velikim preduzećima različitih delatnosti (poljoprivreda, energetika, farmacija, bankarstvo, trgovina, prerade hrane, konditorska industrija, elektroprivreda, mlekarska industrija, građevinarstvo i druge).

Nezavisno od kompleksnosti projekta, rokova i budžeta, svakom projektu pristupamo profesionalno, posvećeno i odgovorno, zajedno kao tim koji traje već punu deceniju.

Logotipovi.jpg