top of page

Svi programi iz naše EDU ponude se organizuju online

Savremeni način za prenos veština putem digitalnih kanala komunikacije. Obuka putem interneta ima jednak učinak kao i tradicionalan način obuke, samo pruža dodatne mogućnosti u organizaciji Vašeg vremena i udobnosti prostora koji sami odaberete, važno je samo da u dogovoreno vreme budete uz svoj računar, tablet ili telefon. Okruženje je tako napravljeno da svaki polaznik ima isto iskustvo i sve mogućnosti kao da je i fizički u prostoru sa trenerom. Videćete i čućete predavača uživo, moći ćete da se uključujete u diskusije, postavljate pitanja predavaču i komunicirate sa ostalim učesnicima u grupi. Tipično, treninzi izgledaju tako što vidite predavača i njegov ekran, kako biste mogli da pratite čitav postupak, čujete i vidite njegova predavanja, komentare i pitanja svih drugih polaznika. Mogućnost da vidite predavača i prezentaciju u isto vreme ostavlja isti ishod kao i tradicionalni programi licem u lice. U ponudi je više 40 treninga.

 

Koncept nastave se sastoji od:

  • Vežbi

  • Testova

  • Predavanja

 

Virtuelna učionica za manju grupu polaznika gde treneri putem video linka uz korišćenje najsavremenije opreme (kamera, mikrofona, pametne table) u realnom vremenu organizuju nastavu za Vas.

 

Šta Vam je potrebno da bi mogli da pratite on-line nastavu?

Internet konekcija. Potrebno je da imate kablovski, ADSL ili WiFi internet. Čak i najjeftiniji internet paketi trebalo bi da su sasvim dovoljni da nesmetano pratite obuku.

Obuka se odvija putem aplikacija:

  • Zoom

  • Skype

  • Microsoft teams

bottom of page