top of page

Peterhof event

Planirane poslovne edukacije za 2024. godinu.

Peterhof Consulting je osnovan 2009. godine od strane grupe profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Kao posvećen, efikasan i vredan tim sa profesionalnim pristupom i znanjem, postali smo jedna od najbrže rastućih konslating kuća u Srbiji koja širi svoje poslovanje na regionalnom nivou.

 

Naš tim je bio deo brojnih projekata za međunarodne i domaće klijente iz različitih delatnosti. Pored stalne postave konsultanata i predavača, težimo da na našim događajima uvek imamo gostujuće eksperte, eminentne stručnjake, najbolje iz svojih oblasti.

Organizaciju naših događaja smo standardizovali, da bi klijenti, nezavisno od teme seminara, dobili najbolju uslugu.

Networking

Sesije predavanja na našim događajima koncipirane su da ostavljaju vremena za networking. Na našim događajima okupljamo uspešne menadžere i vlasnike domaćih i inostranih kompanija, stvarajući priliku da se svi međusobno bolje upoznamo, razmenimo iskistva, dodatna znanja.

Okruženje

Za naše događaje biramo najbolji prostor - internacionalne hotele koji kvalitetom svoje usluge i savremenom opremom mogu da odgovore svim zahtevima i potrebama naših gostiju.

Podrška i pomoć

Naši događaji okupljaju učesnike iz cele Srbije i regiona. Nekada je jedna od većih dilema pri donošenju odluke da li ćete ići na neki događaj ili ne, upravo nepoznavanje grada i okruženja. Za učesnike koji dolaze na naše skupove smo omogućili pomoć i podršku pre i posle događaja. Mogućnost promotivne cene smeštaja u gradu u kojem organizujemo skup, kao i pomoć pri dolaksu i odlasku iz mesta boravka.

Loyalty i gift programi

Naši događaji su proteklih godina okupili više od hiljadu zadovoljnih učesnika. Za najvernije obezbedili smo dodatne popuste, pogodnosti i poklone.

Kotizacija

Plaćanje se vrši putem predračuna najkasnije 3 dana pred događaj. Rezeravacija je na ime kompanije, a ne na ime učesnika. U mogućnosti ste da na sam dan događaja pošaljete drugog učesnika.

Materijali za dalje usavršavanje

Zavisno od teme događaja, praksa je da svim učesnicima pored osnovnog materijala za praćenje programa (prezentacije, vežbe, studije slučaja) uvek poklonimo i tematski priručnik, knjigu, dodatne alate s ciljem samostalnog dodatnog usavršavanja.

Rezervacija

Za sve događaje koje organizujemo rezervacija se odvija putem online formulara. Rezervacija ne iziskuje automatsko plaćanje kotizacije. Moguće je rezervisati mesto na događaju nekoliko meseci unapred, a plaćanje u mesecu kada se događaj organizuje.

Bezbednost

Doživite najbolje iskustvo profesionalnih poslovnih edukacija

Više nego ikada Vaše zdravlje i bezbednost su nam na prvom mestu. U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom u zemllji i svetu uspostavili smo sve potrebne procedure kako bismo pre svega zaštitili Vaše zdravlje i kako biste u potpunosti uživali u događajima koje organizujemo. S tim u vezi koristimo priliku da sa Vama podelimo neke osnovne informacije.

Star

Velike sale za realizaciju naših događaja

Star

Obezbeđene maske i sredstva za dezinfekciju ruku

Star

Rezervacije na ime kompanije a ne pojedinca

Star

Raspored sedenja

bottom of page