top of page
White Stairs
SMijailovic-11-scaled_edited.jpg

Slobodan Mijailović, MsPM, PMP

Predavač

Slobodan Mijailović je dugogodišnji poslovni konsultant i predavač u oblasti upravljanja projektima.  Osnovne studije završio je na PMF-u u Beogradu, a 2012. godine i trogodišnji Master in Project Management program na University of Liverpool sa disertacijom na temu primene upravljanja projektima u oblasti organizacionih transformacija. Nosilac je PMP profesionalne licence od 2013. godine i član PMI Instituta USA i njegovog ogranka PMI-Serbia Chapter.

Značajan deo svoje profesionalne karijere proveo je u inostranstvu gde je stekao bogato iskustvo u spoljnotrgovinskom sektoru, u oblasti upravljanja investicijama, commodity tradinga, agrobusinessa  i logistike. U periodu 2006 -2014. bio je angažovan kao rukovodilac više organizacionih i tehnoloških projekata u domaćim kompanijama, koji su upotpunili njegove profesionalne kapacitete u oblasti upravljanja timovima, budžetom, projektnim rizicima, planiranju, strukturiranju organizacije, studijama izvodljivosti i implementaciji strategije.

Od 2014. radi kao poslovni konsultant na projektima u oblasti korporativne strategije, organizacionog strukturiranja i razvoja kompanija. Takođe, kao trener-predavač je realizovao veliki broj treninga iz oblasti upravljanja projektima za učesnike iz različitih privrednih delatnosti, u skladu sa PMI metodologijom.

bottom of page